Stockholm 2016

Xtra LIVE from the Festivali i Këngës final!

Today is the day! The 2016 Eurovision season really gets going now, as by the end of today, we will have our first confirmed entry for Stockholm. That comes from tonight’s final of Festivali i Këngës 54.
Over the last two evenings, 30 songs have been performed and whittled down to the 22 that you will see tonight.
Simon and Rinor are there and will be covering the rehearsals and bringing you action from throughout the day. And don’t forget to be here tonight for our coverage of the event itself and news of who will be representing Albania in Eurovision 2016.
The official Eurovision website will be streaming tonight’s show from 20:30 CET and we’ll be covering proceedings on this page as well as on Twitter and Instagram.
Here is the running order for tonight’s show:

 1. Sigi Bastri – Engjëll i Lirë
 2. Klodian Kaçani & Rezarta Smaja – Dashuri në përjetësi
 3. Dilan Reka – Buzëqesh
 4. Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro
 5. Erga Halilaj – Monolog
 6. Evans Rama – Flakë
 7. Jozefina Simoni – Një det me ty
 8. Egert Pano – Mos Ik
 9. Genc Tukiçi – Sa të dashuroj
 10. Kosma Dushi – Një Kafe
 11. Luiz Ejlli – Pa Mbarim
 12. Teuta Kurti – Në Sytë e Mi
 13. Besa Krasniqi – Liroje zemrën
 14. Nilsa Hysi – Asaj
 15. Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej
 16. Flaka Krelani – S’je për mua
 17. Enxhi Nasufi – Infinit
 18. Lindi Islami – Për një mrekulli
 19. Florent Abrashi – Të ndjek çdo hap
 20. Eneda Tarifa – Përrallë
 21. Renis Gjoka – Ato që s’ti them dot
 22. Aslajdon Zaimaj – Merrmë Që Sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button